B-BŐL CE-RE. VÁLTS VELÜNK!

KEZDŐOLDALB-BŐL CE-RE. VÁLTS VELÜNK!

RÉSZLETEK

Kedves érdeklődő! Felhívjuk a figyelmed, hogy jelenleg a rendkívüli túljelentkezés miatt csak várólistára tudunk felírni, a várakozási idő jelenleg több hónap.

Vállalatunk új átképzési programot indít B kategóriás jogosítványból CE kategóriás jogosítványra. Célunk, hogy segítsük azokat, akiknek a kamionozás az álmuk, de nem tudják megengedni maguknak a jogosítvány költségeinek kifizetését. Programunkban Magyarországon egyedülállóan 200 főnek biztosítjuk 2023-ban ezt a lehetőséget a szükséges képesítések megszerzésére.

Az átképzés során képzett oktatóink segítenek a tananyag elsajátításában, valamint gyakorlati képzést is biztosítunk szerződött partnereinkkel. A programban való részvétel feltételei között szerepel, hogy a rendelkezz legalább alapfokú iskolai végzettséggel és legalább 2 éves B kategóriás jogosítvánnyal. Emellett minden résztvevőnek kötelezően el kell végeznie a szükséges egészségügyi vizsgálatokat, és meg kell felelnie a jogosítvány megszerzéséhez szükséges orvosi kritériumoknak.

Az átképzés időtartama eltérő lehet, átlagosan 6-8 hónap között, a résztvevők egyéni képességeitől függően. A programban való részvétel nem jár garanciával a jogosítvány megszerzésére, viszont a résztvevőknek minden segítséget és támogatást biztosítunk a sikeres vizsga letételéhez. Bízunk benne, hogy a program segítségével sok ember megvalósíthatja álmát és sikeresen szerezheti kamionos jogosítványát.

JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES
minimum 8 általános iskolai végzettség
Legalább 2 éves B kategóriás vezetési gyakorlat
PÁV II vagy PÁV III vizsga
Betöltött 21. életév
Büntetlen előélet
2 év hűségidő vállalása
AMIT NYÚJTUNK:
átképzési lehetőséget, melynek több mint fele költségét a vállalat fizeti
a képzés alatt segítünk neked mindenben
stabil, több évtizedes múltú nagyvállalati háttérnek köszönhetően biztonságot
jogosítványok megszerzése után, betanuló járatot, oktatásokat, hogy biztos kézzel indulj el a pályán
képzést követően nemzetközi gépjárművezetőként minimum nettó 30 000 Ft fizetést minden ledolgozott munkanapra


  MIÉRT NÁLUNK ÜLJ A KORMÁNYNÁL?

  FIATAL GÉPPARK
  A Waberer’s-nél átlagosan 2 éves, nagy fülkés nyerges vontatókkal és ponyvás félpótkocsikkal fogsz dolgozni, amelyeket folyamatosan szervizelünk, hogy Neked csak a fuvarfeladatok elvégzésére kelljen koncentrálnod.
  EGYEDÜLÁLLÓ MUNKAKÖRNYEZET
  Kiemelkedően figyelünk arra, hogy a kollégáinknak a lehető legjobb munkakörnyezetben dolgozhassanak. Teljes Európát lefedő szervízhálózattal, barátságos kollégákkal és profi hátországgal támogatjuk, hogy gördülékenyen tudd végezni a rád bízott feladatot.
  KIMAGASLÓ BÉREZÉS
  A kiváló munkádért cserébe, nálunk kiemelkedő bért kapsz. A plusz erőfeszítéseidet és a lojalitásod jutalmazzuk, melyet a béreddel együtt minden hónapban legkésőbb 10-ig pontosan meg is kapsz!