RÓLUNK

KEZDŐOLDALRÓLUNK
A Waberer’s International Nyrt. (Waberer’s) Európa egyik meghatárotó nemzetközi komplett kamion rakomány (FTL) szállítmányozója a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében , és Magyarországon piacvezető a belföldi áruszállítás és komplex logisztikai szolgáltatások terén. A társaság tevékenységei a szabványos raklapos áruk hosszú távú nemzetközi szállítására, belföldi szállításra, száraz- és hűtött áruk tárolására és terjesztésére, valamint nemzetközi közvetítésre terjednek ki.​
A Waberer’s több mint 2800 darab, átlagosan körülbelül 2 év életkorú nyerges vontatóból álló flottát üzemeltet. A társaság belföldi logisztikai raktárkapacitása meghaladja a 250 000 m2-t.
A Waberer’s környezettudatos vállalat. Korszerű járműparkját folyamatosan, az Euro 6-os környezetvédelmi besorolást kielégítő motorokkal szerelt – és így a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyó – új tehergépkocsik hozzáadásával újítja meg, valamint folyamatosan bővíti alternatív hajtáslánccal szerelt flottáját. A fejlett műholdas útvonal-optimalizáló technológia és rendszerek használata segít minimálisra szorítani a felesleges futásteljesítményt, emellett járművezetőink is rendszeres továbbképzésben részesülnek az üzemanyag-takarékos vezetés terén.

 

A Waberer’s elkötelezetten törekszik a társadalmi felelősségvállalásra. A társaság számos alapítványon keresztül támogatja a szállítmányozási és logisztikai szakértők új nemzedékeinek kinevelését, a gyermekek sürgősségi ellátásával és traumatológiai ellátásával foglalkozó szervezeteket, valamint vezető kulturális egyesületeket és kiemelkedő sportolókat és sportklubokat.

Látogass el a Waberer’s weboldalára!

WABERER’S, A TÖRTÉNET

JELENTKEZZ ADATBÁZISUNKBA