FEJLŐDÉS

KEZDŐOLDALFEJLŐDÉS

Képzési Programjaink

A Waberer’s számára fontos a jövő építése. Tudjuk, hogy a vállalatunk fejlődésnek kulcsa munkatársaink fejlődése és fejlesztése. Ezért a képzés és fejlesztés számunkra kiemelt feladat mind a kivételes színvonalú munkavégzés, mind az utánpótlás biztosítása érdekében. Saját munkatársaink részére fejlődési lehetőségek széles spektrumát nyújtjuk a modern képzési módszertanok keretében. Gépjárművezetőinket a fenntartható működés érdekében rendszeresen képezzük az üzemanyag-takarékos, gazdaságos vezetési kompetenciák elsajátítására. A hozzánk készülő munkavállalók számára komplett szakmák lehetőségeit nyitjuk meg az új tudás, ismeretek megszerzése, a szakmákba történő betanulás révén. A legfiatalabb generációk felé felsőfokú és középfokú oktatási intézményekkel együttműködve a duális szakképzés számos alternatíváját kínáljuk, gyakorlati tapasztalatok megszerzésének lehetőségével Magyarország legnagyobb logisztikai vállalatánál.
Waberer's Autósiskola

A Waberer’s Autósiskola célja, hogy kiszámítható és színvonalas képzéseket biztosítson a tanulók részére, megosztva a Waberer’s cégcsoportnál és jogelődjeinél (Hungarocamion, Volán Tefu) az elmúlt évtizedek alatt összegyűlt, rendkívül gazdag tapasztalatokat, valamint a legújabb ismereteket, így megkönnyítve eligazodásukat a fuvaros szakmában.

A Nexpert Driver Autósiskola elsősorban a Waberer’s cégcsoport jelenlegi és leendő munkavállalói számára biztosítja a „C”, „CE” kategória, valamint a GKI kártya megszerzésének/meghosszabbításának lehetőségét.

Részletek
Felsőfokú duális képzési

A Waberer’s International Nyrt. az elmúlt évek során több budapesti egyetemmel együttműködve közösen elindította felsőfokú duális képzéseit az elkötelezett, komoly szándékkal jelentkező hallgatók számára. A program keretében a hallgatók korszerű elméleti ismeretekben részesülnek az egyetemeken, valamint naprakész szakmai gyakorlatot szereznek Társaságunknál a teljes képzési idő alatt.

Az elmúlt években folyamatosan bővítettük együttműködéseinket és további oktatási intézményekkel kötöttünk együttműködési megállapodásokat annak érdekében, hogy Társaságunknál minél szélesebb képzési palettáról fogadhassunk hallgatókat a duális képzésben, valamint szakmai gyakorlatra.

Partnereink: Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapesti Metropolitan Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem

Részletek
Duális szakképzési

Elkötelezettek vagyunk a középfokú duális gyakornoki programok iránt, valamint hiszünk a középfokú szakképzési programok keretében hozzánk érkező diákokkal való hosszú távú együttműködésben. A programok során több diák, valamint hallgató is munkavállalóinkká váltak, akikre nagyon büszkék vagyunk.

Társaságunk az elmúlt években összefüggő nyári gyakorlatra is fogad tanulókat főként autószerelő, valamint logisztikai és szállítmányozási ügyintézői szakképzésen.

Partnereink: Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Fáy András Technikum, Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum

Részletek