Waberer’s Karrier

Rólunk

Tisztelt Pályázó!

Üdvözöljük a Waberer’s cégcsoport álláskereső portálján.

Amennyiben ezen a felületen jár, minden bizonnyal állást keres, vagy legalábbis szeretne változtatni jelenlegi élethelyzetén.

Ahhoz, hogy érdemi döntést tudjon hozni saját sorsa felől, engedje meg nekünk, hogy röviden szóljunk magunkról munkáltatóként.

Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 70 éves tapasztalattal, több mint 7600 munkatársunk együttes munkájával Európa piacvezető komplett rakomány fuvarozója és Magyarország legnagyobb logisztikai szolgáltató cége vagyunk. Több, mint 4300 vontatót számláló modern, fiatal flottánkkal évente 2 millió megbízást teljesítünk Európa meghatározó fuvarozójaként

Számos belföldi irodánk mellett, folyamatosan bővítjük külföldi leányvállalatinkat is. Jelenleg Romániában, Lengyelországban, Németországban, a Benelux államokban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban és Franciaországban vagyunk jelen.

A gépjárműveink műszaki biztonságát autószerelő műhelyünk biztosítja, amely - felszereltségét és méreteit tekintve kiemelkedő Európában  - egyben szakszerviz (MAN, DAF, VOLVO, MERCEDES) és vizsgabázis is. A szervizhez 1 500 m2 területű alkatrészraktár tartozik, ami szintén egyedülálló a régióban. Megbízóink, partnereink részére 200 000 m2 területű belföldi raktárkapacitást tudunk biztosítani. 

Szüntelenül törekszünk a folyamatos fejlődésre és innovatív működésre. Vállalatunk sikereihez elengedhetetlen alkalmazottaink elkötelezett munkája. Célunk a munkahelyek megtartása mellett a munkahelyteremtés.

Amennyiben szívesen csatlakozna a Waberer’s dinamikusan fejlődő cégcsoportjához, jelentkezzen!

Várjuk pályázatát!

Waberer’s Emberi erőforrás csapat